- 2 cs. vaníliás pudingpor
- 1,5 liter tej
- 8 ek. cukor
- 1 nagy piskóta torta
- 4 db banán
- 6 db kivi
- 2 db narancs
- 1 dob. mirelit málna
- kb. 1 dl rum
A pudingporból híg öntetet készítünk, hűlésig félre tesszük. A piskótatortát 1x1 cm-es kockákra daraboljuk, rummal meglocsoljuk. Egy kb. 4 l-es jénait rétegesen megtöltünk a puding, piskóta és a karikára darabold gyümölcsökből az alábbi módon:
Puding, piskóta kocka, vegyes gyümölcs, puding, stb.... 3-4-szer.
Piskótával és bőven meglocsolt pudinggal fejezzük be. Tetejére kivit és mandarint tegyünk sűrűn rakva. Egy éjszakára hűtőbe téve hagyjuk állni. Tálaláskor nagyméretű kanállal szedjük ki az adagokat, tejszínhabbal díszíthetjük.
Egyszerű, sütés nélkül készíthető desszert.
Egyszerű, sütés nélkül készíthető desszert.