Sárgarépás bruschetta "vegetáriánus tatár beefsteak"

Hozzávalók:
3 db sárgarépa, 10 dkg sajt, 1 db tejszínes camping krémsajt, 4 gerezd fokhagyma, 1/4 póré, vagy 3 szál újhagyma, só, őrölt fekete bors, 1 mk. erős paprika krém, 1-1 ek. tejföl, majonéz, mustár, petrezselyemzöld, friss bazsalikom levél

A sárgarépát és a sajtot (tetszés szerinti kemény sajt) finomra reszeljük. Egy nagy tálba téve hozzá adjuk a többi alapanyagot, és az apróra vágott petrezselymet, bazsalikom levelet. Csípős, erősen fokhagymás, fűszeres kenhető masszát kapunk, melyet hűtőbe téve min. 1 órát állni hagyunk, hogy az ízek össze  tudjanak érni. 
Háromszög alakú kenyérkéket pirítunk és vastagon megkenjük a krémmel.

Megjegyzés: Ínyenc vendégváró falatkák lesznek, melyet "vegetáriánus tatár beefseak"-ként is tálalhatunk.